motionstouren


Motionstouren er den korte rute i Firmatouren. De 25km byder på en tur rundt i Hedeland i Høje-Taastrup, hvor ruten primært foregår på et lukket stisystem, hvor der vil være trafikofficials, som styrer feltet den rette vej. Holdets 5 deltagere starter samlet, så der er lagt op til holdkørsel, hvor man hjælper hinanden undervejs.

På Motionstouren er der lagt op til en hyggelig cykeltur, hvor alle kan være med. Her er der god tid til at gennemføre og hygge med kollegaerne undervejs. Vejbelægningen kan variere, så det anbefales at tage citybikes, mountainbikes eller alm. herre/dame cykler. (Racercykler frarådes!) Efter løbet samles alle deltagerne på stævnepladsen. Her bænkes alle under telt på forhåndsreserverede borde og der serveres lækker lækker grillmad.

Cykelvalg: Herre/Dame cykel, citybike, cross-bike el. Mountainbike (Racercykler frarådes)

Distance: 25 km (alle deltagere starter samtidigt)

racertouren


Racertouren er den lange rute i Firmatouren. Ruten er her 75km og vil blive eskorteret af marshalls og følgebiler. Ruten er delvist lukket og der vil være trafikofficials til at styre trafikken på udvalgte steder.

Man kører på hold á 5 deltagere og alle deltagere cykler samlet. På racertouren cykler hvert hold kører 2 omgange og tiden stoppes når holdets 4. deltager er i mål.

Firmatouren er, som koncept, for alle uanset hvilken form man er i. Racertouren er altså ikke forbeholdt eliten, men er også for dem som cykler 20-25km/t i gns. Der er lagt op til holdkørsel, hvor man hjælper hinanden gennem løbet. I Racertouren vil der bl.a. være kåringer af bl.a. hurtigste rytter & hold. Kåringerne offentliggøres senere.

Kom og vær' med når op mod 250 virksomheder samles om cykling, god mad og underholdning til Firmatouren - fredag d. 24. august 2018.

Cykelvalg: Racercykel anbefales (tri-cykler eller cykler med tri-styr accepteres ikke)

Distance: 75km (alle deltagere starter samtidigt)

Tilmeld dit hold

Firmatouren 2018


Holdleder?

Tilmeld flere hold løbende og afregn med faktura.

"